2. Organize Sanayi Bolu'da heyecan yarattı

2. Organize Sanayi Bolu'da heyecan yarattı 2. Organize Sanayi Bolu'da heyecan yarattı
A- A+
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı olarak 16 yıl oturduğu koltukta görev süresince Bolu’nun sorunlarıyla ilgili 16 basın açıklaması yapmamış olan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş sonrası Bolu Ticaret ve Sanayi Odası adeta şaha kalktı.

Mevcut Organize Sanayi Bölgesinde boş bulunan yaklaşık 30 parselin 16 yıl boyunca atıl kalmasına göz yuman ve bununla ilgili BTSO Başkanı olarak yer aldığı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinde bir mücadelede bulunduğuna Bolu Halkının şahit olmadığı Türker Ateş sonrası rafa kalkan Boluluların özlem duyduğu konuların tekrar gündeme gelmesi şehirde heyecan yarattı.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı olarak 6 ay önce göreve gelen Abdullah Alemdar ve BTSO Meclis Başkanı Aydoğan Tekin’in, iş dünyasının kronikleşen Bolu’daki sorunlarına tek tek el atarak çözüm önerileri ortaya koymaları, Bolu İş Dünyası ve Bolulularda umut oldu.

2019 yılında dönemin Bilim ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank tarafından yine dönemin BTSO Başkanı Türker Ateş’ten 2. Organize Sanayi Bölgesi için yer bulması isteğine Milletvekili olana kadar geçen 4 yılda cevap veremeyen Ateş’in aksine Alemdar ve Tekin’in 6 ayda 2. Organize Sanayi Bölgesi için yer bulması, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın nasıl atıl bir şekilde yönetildiğini gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz günlerde basına yaptığı açıklamada; “Mevcut Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinin yapısından umutlu olmadığını” tüm samimiyetiyle açıklayan ve ardından da 2. Organize Sanayi Bölgesi için yer bulduklarının müjdesini veren Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar’ın açıklamaları sonrası gözler Bolulu siyasilere çevrildi.

Alemdar’ın bir anlamda da Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetinin yeni kurulacak Organize Sanayi Bölgesini kendilerine rakip olacağı mantığında olduklarını itiraf ettiği bu açıklaması sonrası ise gözler, 16 yıl bu yapıda görev yapan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’e çevrildi. 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ve BTSO Meclis Başkanı Aydoğan Tekin’in ilgili kurumlarla yaptıkları gayretli çalışmalar sonrası 6 ayda 2. Organize Sanayi Bölgesi için yer bulmalarının ardından şimdi Bolu Halkı, Bolulu siyasilerden Ankara'da bu hayalin gerçekleşmesi için verecekleri mücadeleden gelecek yeni müjdeleri bekliyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler